Вартість криптовалют, випущених 2017 року, зросла вдвічі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість криптовалют, випущених 2017 року, зросла вдвічі

Фінтех і Картки
914
Зростання вартості п’ятнадцяти цифрових токенів на блокчейні, випущених в цьому році, становить в середньому 100% з часу першого випуску. Акції публічних компаній у США зросли у вартості приблизно на 13% з моменту IPO.
За підрахунками Bloomberg, цифрові токени на блокчейні, випущені в цьому році, дані щодо яких доступні, збільшилися у вартості в середньому в два рази з моменту першого випуску, або ICO (Initial Coin Offering, аналог IPO). Це перевищує зростання вартості акцій нових публічних компаній США в цьому році майже у вісім разів.
«Останнім часом я бачу неймовірний попит на токени, — говорить Рон Кваранта, голова асоціації фінансистів Wall Street Blockchain Alliance. — Звичайно, багато в чому це спекуляції трейдерів, які хочуть швидко заробити, але є і фундаментальний драйвер розвитку. Це розуміння того, що ринок цифрової валюти поступово дозріває».
Для всіх віртуальних валют характерні різкі зміни вартості. Наприклад, токени TaaS, випущені закритим інвестиційним фондом з тією ж назвою, зросли в ціні в два рази за перші п’ять тижнів після випуску, а потім впали на 35% всього за два дні.
Найбільше зростання вартості серед криптовалют, випущених в цьому році, показали токени компанії Edgeless, яка створює децентралізовану ігрову платформу. Віртуальна валюта EDG подорожчала на 500% з моменту першого випуску 30 березня.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас