Обмін інформацією. Відкриття рахунків. Переваги інвестицій у золото. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обмін інформацією. Відкриття рахунків. Переваги інвестицій у золото.

Фондовий ринок
670
У сучасному світі інформаційне поле змінюється дуже стрімко, і ми не завжди встигаємо за змінами, мимоволі робимо помилки, які доводиться виправляти дорогою ціною, не тільки грошей, але і часу. Як встежити за новинами, підтримувати старі механізми і стежити за новими трендами?
Обмін інформацією. Відкриття рахунків. Переваги інвестицій у золото.
Рішення є, ми запрошуємо Вас на Кіпр, ми хотіли б ознайомити Вас з усіма новинками і допомогти вирішити існуючі проблеми, регламент поєднує доповіді й виставку, неформальне спілкування і можливість відпочити на одному з кращих курортів Середземномор’я.
21-22 червня 2017 року в готелі Mediterranean Beach Hotel пройде 5-а щорічна конференція і виставка InvestPro Кіпр, Лімассол 2017 – ідеальний майданчик для налагодження ділових зв’язків і отримання найсвіжішої інформації в сфері wealth management, фінансів, захисту активів, інвестицій, нерухомості та громадянства.
Всім, хто цікавиться новими тенденціями в інвестиціях, фінансових послугах, формуванні міжнародних корпоративних структур, якщо Ви – власник бізнесу або приватний інвестор, ми гарантуємо Вам якісні, корисні, практичні доповіді від провідних спікерів, корисні знайомства і контакти.
Провідні експерти зі сфери фінансів, захисту активів, управління багатством, інвестицій, нерухомості та громадянства обговорять з Вами нові рішення і продукти, Ви отримаєте особисту консультацію і вирішення наболілих проблем. Наші експоненти підготували унікальні презентаційні матеріали на виставку і чекають на Вас, щоб презентувати свої унікальні бізнес рішення.
На конференції та виставці Ви зможете зрозуміти, як зміцнити свої ринкові позиції, використовуючи унікальний зв’язок – партнерських відносин на основі нових ідей і знайомств. Цього року конференцію InvestPro Cyprus, Limassol 2017 відвідають понад 200 делегатів з Європи, СНД, США і Азії.
Ви прослухаєте доповіді провідних світових експертів, таких як: Liemeta AG, Zugimpex, LAVECO, SBF Group, Mona Shah & Associates, Prime Property Group, Meori Ampeli Law Company, Cheuram Consulting Group Ltd, Sapienta Economics, RAK International Corporate Centre, Zafirov and Kandilarov.
Ви хочете отримати актуальну і повну інформацію про останні тенденції та дослідження ринку в галузі міжнародних фінансів та інвестицій? Приєднуйтесь до нас на конференції!
Вартість участі: EUR 250 за курсом НБУ на день оплати
Організатор:
Bosco Conference
Тел .: +38 044 501 78 87
Email: bc@bosco-conference.com
www.bosco-conference.com
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас