Harley-Davidson відкликає 57 тис. мотоциклів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Harley-Davidson відкликає 57 тис. мотоциклів

Фондовий ринок
360
Американська компанія Harley-Davidson Inc. добровільно відкликає близько 57 тис. мотоциклів.
Причиною цього є можливість виходу з ладу оливопроводу, що може призвести до потрапляння оливи на задню шину мотоцикла, повідомляє Milwaukee Journal Sentinel.
Компанія заявила, що отримала дев’ять повідомлень про несправність оливопроводу, які призвели до двох аварій і однієї травми.
Під відкликання підпадають моделі Electra Glide Ultra Classic, Police Electra Glide, Police Road King, Road King, Road King Special, Street Glide, Street Glide Special, Road Glide і Road Glide Special, випущені з 2 липня минулого року по 9 травня поточного року.
Виручка Harley-Davidson в першому кварталі впала на 14% на тлі скорочення роздрібних продажів як в США, так і на зарубіжних ринках. У тому числі в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні реалізація мотоциклів компанії зменшилася на 9,3% через слабкий попит в Індії і Китаї.
Harley-Davidson була заснована в 1903 році і в даний час є найбільшим виробником мотоциклів у США. Компанія виробляє важкі мотоцикли для їзди по шосе, які інакше називаються “чопери”.
Котирування акцій компанії з початку поточного року опустилися на 9%, в той час як американський фондовий індекс Standard & Poor’s 500 збільшився за цей період на аналогічну величину.
Ринкова вартість виробника мотоциклів зараз оцінюється приблизно в $9,3 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас