Іспанці розробили 1000-сильний суперкар і назвали на честь бога — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іспанці розробили 1000-сильний суперкар і назвали на честь бога

Технології&Авто
495
В середині червня на марафоні “24 години Ле-Мана” буде представлений іспанський суперкар під назвою Boreas, після чого він дебютує на Фестивалі швидкості в британському Гудвуді. На даний момент показано лише логотип марки, тизер з фарами головного світла і відеоролик, в якому можна побачити різні деталі автомобіля, в тому числі підвіски.
Марка названа на честь бога Борея з грецької міфології, повелителя північного вітру, у якого було 12 дітей. У зв’язку з цим фірма має намір зробити лише дванадцять суперкарів, причому кожен з них отримає унікальний зовнішній вигляд.
Новинка буде оснащена гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки від побутової електромережі. Потужність перевищить 1000 кінських сил, а запас ходу на електротязі складе близько 100 кілометрів. Двигун буде створений “спільно з великим автовиробником”, проте залишиться власністю Boreas.
Більш детальної інформації про суперкар поки що немає.
На даний момент в Іспанії є ще один виробник суперкарів – GTA. Марка випускає модель Spano, яка оснащується 7,9-літровим твін-турбо двигуном V10, що видає 925 сил і 1220 Нм крутного моменту. З нуля до ста кілометрів на годину така машина прискорюється за 2,9 секунди. Максимальна швидкість – 370 кілометрів на годину.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас