Медіамагнат Блумберг пожертвував ООН $15 млн на боротьбу зі зміною клімату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медіамагнат Блумберг пожертвував ООН $15 млн на боротьбу зі зміною клімату

Світ
85
Американський мільярдер Майкл Блумберг передав в ООН $15 млн на зусилля спрямовані на боротьбу зі зміною клімату, повідомляє журнал “Форбс”.
Гроші будуть спрямовані на підтримку діяльності Виконавчого секретаріату Рамкової конвенції ООН щодо зміни клімату, “включаючи його роботу з надання допомоги країнам, які виконують свої зобов’язання в рамках Паризької угоди щодо зміни клімату від 2015 року”.
“Американці не виходять з Паризької угоди щодо клімату. Якраз навпаки – ми рухаємося вперед”, – заявив М.Блумберг, коментуючи свою ініціативу.
“Американці будуть поважати і виконувати Паризьку угоду… і Вашингтон не зможе зробити нічого, щоб нас зупинити”, – зазначив він.
75-річний екс-мер Нью-Йорк Блумберг входить в число найбагатших людей світу за версією “Форбс” зі статками $45,6 млрд. Він також торік був призначений офіційним посланцем ООН з питання зміни клімату.
Раніше президент США Дональд Трамп оголосив про вихід Вашингтона з Паризької угоди щодо клімату, що було критично сприйнято багатьма світовими лідерами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас