Поліція встановила особу вбивці колишнього в. о. директора ДП "Укрспирт" Панкова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліція встановила особу вбивці колишнього в. о. директора ДП "Укрспирт" Панкова

Кримінал
2338
Правоохоронці встановили особу вбивці колишнього в. о. директора ДП “Укрспирт” Віктора Панкова і зібрали достатньо доказів для оголошення йому підозри, заявляє голова Національної поліції України Сергій Князєв.
“Співробітники поліції оцінили зібрані докази щодо можливого оголошення підозри особам, які можуть бути встановлені та притягнуті до суду як підозрювані. У нас достатньо доказів для того, щоб нами встановленій особі оголосити підозру”, – сказав С. Князєв журналістам у м. Дніпро в п’ятницю.
За його словами, в даний час розслідування вбивства представника ДП “Укрспирт” знаходиться в активній фазі.
Як повідомлялося, 30 травня вранці в Дарницькому районі Києва зловмисник пострілами в спину вбив людину – колишнього в. о. директора ДП “Укрспирт” (2014 р) Віктора Панкова, радника чинного директора держпідприємства.
Невідома особа з автомобіля “Ауді” червоного кольору зробила кілька пострілів у В. Панкова і поїхала у напрямку проспекту Петра Григоренка. По гарячих слідах вбивцю затримати не вдалося.
Слідство відпрацьовує всі версії вбивства, в тому числі і особисті фінансові зобов’язання покійного, сімейні питання і т. д. На думку радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, це було замовне вбивство.
Попередньо встановлено, що потерпілий отримав чотири вогнепальні поранення.
В. Панков у 2008-2009 рр. був членом правління НАК “Надра України”, в 2012 році прийшов працювати в “Укрспирт”, де в той же рік обіймав посаду заступника генерального директора з юридичних питань, в. о. гендиректора, першого заступника гендиректора з виробничо-фінансових питань “Укрспирту”, звільнився з ДП в грудні 2013 року.
На початку 2014 року В. Панків був радником голови правління “Чорноморнафтогазу”, у березні 2014 року знову повернувся в “Укрспирт” на посаду заступника гендиректора з юридичних питань. В грудні 2014 року Мінагропрод усунув керівника “Укрспирту” Михайла Лабутіна від посади, призначивши тимчасово виконуючим обов’язки гендиректора ДП “Укрспирт” його заступника Віктора Панкова.
У 2016 році В. Панков був керівником апарату “Укрспирту”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас