Капіталізація блокчейн-платформи Ethereum перевищила $20 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Капіталізація блокчейн-платформи Ethereum перевищила $20 млрд

Фінтех і Картки
738
За даними галузевого аналітичного агентства CoinMarketCap, ринкова капіталізація блокчейн-платформи Ethereum вперше перевищила $20 млрд.
Для порівняння: ринкова капіталізація Bitcoin становить приблизно $36 млрд, а у соціального сервісу Twitter цей показник за даними Нью-Йоркської фондової біржі за поточною оцінкою дорівнює $13,68 млрд. Варто зазначити, що ринкова вартість Ethereum вперше склала більше половини вартості платформи біткойн.
Вартість криптовалюти Bitcoin значно зросла за останній час і становить близько $2200 за одиницю, в той час як вартість одного «ефіру» (обмінної одиниці Ethereum, від англ. Ether) дорівнює $224. При цьому треба враховувати, що в даний час є в обороті близько 16,3 млн біткойнів, в той час як криптовалюта «ефір» налічує близько 92 млн одиниць.

Довідка Finance.UA:

  • Ethereum – відкрита платформа для створення децентралізованих блокчейн-сервісів і додатків, за допомогою якої можна створити власну криптовалюту, систему ідентифікації, платформу краудфандингу і т. д.
  • У лютому 2017 року було створено глобальний блокчейн-альянс Enterprise Ethereum Alliance (EEA) з метою розробки для корпоративного сегменту рішень на базі блокчейн-платформи Ethereum.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас