Google планує розпочати будівництво величезного офісу в Лондоні в 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google планує розпочати будівництво величезного офісу в Лондоні в 2018

Фондовий ринок
283
Google на цьому тижні представила офіційні плани нової лондонської штаб-квартири, в якій буде зібрані близько 4 тис. співробітників. Разом із вже діючими офісами компанія розмістить в британській столиці понад 7 тис. осіб.
Будівля заввишки 11 поверхів витягнеться більш ніж на 300 метрів уздовж вокзалу Кінгс-Крос в північно-східній частині Центрального Лондона. Заявка з докладними планами була передана в раду Кемдена – відповідного району Лондона.
Майбутня лондонська штаб-квартира – перша будівля за межами США, повністю спроектована для Google, яка належить компанії. Площа приміщень – майже 1 млн квадратних футів (92 тис. кв. метрів). Його архітектори – Heatherwick Studios і Bjarke Ingels Group.
На даху буде розбитий сад і прокладено бігові доріжки, для відпочинку і відновлення співробітників заплановані 25-метровий басейн та баскетбольні майданчики, футбольна та тренажерна зали, масажні кабінети та кімнати для сну. Крім того, для співробітників будуть працювати чотири кафетерії.
Тепер Google розраховує почати будівництво в 2018 році. Рішення Google не переїжджати з Лондона, незважаючи на майбутній вихід Великобританії з Євросоюзу, було визнано експертами вотумом довіри британській економіці.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас