Найважливіші цифри і цитати четверга, 1 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 1 червня

493
Найважливіші цифри і цитати четверга, 1 червня:
  • Україна в 10 разів збільшила імпорт живих равликів
Порошенко розповів, що означає для України рішення Стокгольмського трибуналу щодо газу
“У задоволенні вимог російського “Газпрому” платити за газ на підставі “бери або плати” відмовлено. Це принцип, нав’язаний Україні Росією і безвідповідально прийнятий українськими учасниками переговорів у 2009 році. Завдяки йому мільйони українців були пограбовані на мільярди доларів”, – заявив Порошенко.
Використання VPN несе загрозу як персональній, так і державній кібербезпеці користувачів – експерт
“Система кібербезпеки України має багато ризиків, серед яких – брак кваліфікованих фахівців, безлад в технологічних рішеннях, використання неліцензійного ПЗ, відсутність правильних налаштувань безпеки. На цьому тлі вигода від закриття низки ресурсів незначна”, – зазначив директор по роботі з учасниками Київського відділення ISACA Гліб Пахаренко.
Насиров розповів, скільки часу йому потрібно, щоб підлікуватися в США
«Я не бачу, що це може якимось чином вплинути на хід справи або слідства», – сказав Насиров журналістам після 6-го Національного молитовного сніданку в Києві в четвер.
МВФ закликає ліквідувати українські банки
“Наступне питання – це капіталізація малих банків. Вони в умовах технологічного розвитку просто не зможуть конкурувати з великими банками, які можуть інвестувати гроші в нові технології. А працювати в старій технології – це буде просто дорого і неефективно, тобто моделі їхні будуть нежиттєздатними”, – розповів заступник виконавчого директора від України в МВФ Владислав Рашкован.
СБУ підсумувала обшуки в Wnet (інфографіка)
«Незважаючи на це, власники українського провайдера продовжували маршрутизацію трафіку до точки доступу в Сімферополі. За інформацією спецслужби, через незаконну маршрутизацію трафіку в анексований Крим ФСБ РФ планувала отримати доступ і знімати інформацію з українського сегмента мережі провайдера», – зазначили в СБУ.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас