"Камаз" може організувати складальне виробництво в Сенегалі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Камаз" може організувати складальне виробництво в Сенегалі

Фондовий ринок
219
“Камаз” розглядає можливість організації складального виробництва в Сенегалі, повідомив журналістам гендиректор компанії Сергій Когогін в кулуарах ПМЕФ.
“Ще напрямок, який нещодавно прокинувся – це Західна Африка з центром в Сенегалі. Тут сьогодні вибудовуємо систему через ЕКСАР/Ексімбанк для фінансування наших клієнтів в Сенегалі. Розглядається питання про надання держгарантій з боку уряду Сенегалу під роботу на території країни”, – сказав Когогін.
“Перша поставка (контракт) вже підписаний на обсяг 400 автомобілів. Друге – це перехід до складального виробництва. Явно країна хоче робочі місця – коли я зустрічався з президентом (Сенегалу – ред.), зрозумів, що для нього це питання вкрай важливе. Населення молоде, спостерігається дефіцит робочих місць. Відразу після зустрічі нам були представлені умови для ведення бізнесу на території індустріального парку недалеко від Дакара”, – також додав він.
Ємність ринку в Сенегалі оцінюється приблизно в 1,5 тисячі машин на рік і там найбільш сформовані правові умови безпеки бізнесу та інвестицій, зазначив Когогін.
“Робити центр запасних частин, складання і сервісне обслуговування треба, звичайно, тут, щоб мати можливість приходити і в інші країни. Цього року ми вже приступаємо до розробки проекту зі створення складального виробництва”, – додав він.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас