Водіям доведеться більше витрачати на автомобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Водіям доведеться більше витрачати на автомобіль

Технології&Авто
11767
Підвищена витрата палива – явище не тільки зимове. Влітку паливо з бака також «випаровується» швидше, ніж ми того очікуємо. Причин цього багато, пропонуємо розглянути основні.
Дефлектори бокових вікон
Дефлектори бокових вікон захищають салон від пилу і дощу.
Рейлінги і автобокс
Обсягу багажника часто не вистачає, тому багато необхідних в подорожі предметів перекочовують на дах автомобіля. Але чи так часто доводиться перевозити вантажі на зовнішньому багажнику?
Спойлер
Спойлери перестали бути ознакою виключно гоночних автомобілів. Тут можна сказати одне: для зменшення витрати пального зменшіть кут атаки спойлера. Знову діє той самий закон опору: чим більший кут атаки, тим сильніше збільшуються витрати пального на високих швидкостях руху.
Відбійник
Відбійник захищає капот кузова від відколів. Але для цього ж служать і спеціальні плівки. Справа в тому, що плівки, на відміну від відбійників, не витрачають ваш бензин.
Опущене скло і відкритий люк
Влітку в автомобілі без кондиціонера перебувати важко, тому водій змушений їздити з відкритими вікнами. Але якщо система кондиціонування повітря в салоні збільшує витрату палива на 10%, то навіть нетривалі поїздки з опущеним склом по трасі боляче б’ють по бюджету водія.
Гума
Навіть якщо ви перевзули свій автомобіль, це ще не означає, що колеса на вплинуть на витрату палива.
Кондиціонер
І останнє почесне місце посідє найнеобхідніший влітку прилад для пасажирів авто — кондиціонер. Його включення полегшить вашу дорогу, але серйозно вплине на потужність автомобіля і на витрату палива! -10%.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас