ПриватБанк збільшив депозитний портфель юридичних осіб на 5,5 млрд за рахунок депозитів онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк збільшив депозитний портфель юридичних осіб на 5,5 млрд за рахунок депозитів онлайн

Особисті фінанси
45
У 2017 році державний ПриватБанк став лідером банківського ринку зі збільшення депозитного портфеля корпоративних клієнтів і підприємців. Як повідомили в банку, за підсумками першого кварталу 2017 року депозитний портфель юридичних осіб збільшився на 5,5 млрд грн (до 19,5 млрд) за рахунок впровадження банком нових депозитів онлайн з більш гнучкими умовами розміщення коштів.
«Сьогодні понад 90% наших корпоративних клієнтів обслуговуються виключно через Приват24, тому банк запропонував ринку абсолютно новий формат розміщення коштів у режимі онлайн із гнучкими умовами та ставками, – говорить перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Сергеєв. – Лідером зі збільшення портфеля став новий депозит для корпоративних клієнтів «Тижневий плюс» – короткостроковий депозит з відкритою можливістю поповнення вкладу, пролонгацією та диференційованою ставкою».
Корпоративні клієнти та підприємці можуть оформити «Тижневий плюс» через сайт або додаток Приват24. Депозит розміщується строком на 7 днів, щотижня ставка зростає на 1% річних, після завершення строку 30 днів – на 2% річних (починаючи з дати пролонгації). З 4 травня базова ставка розміщення коштів за програмою «Тижневий плюс» становить 7% річних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас