Інженери створили окуляри, здатні приспати за 10 хвилин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інженери створили окуляри, здатні приспати за 10 хвилин

Технології&Авто
554
Інженери компанії Sana Health придумали компактний пристрій Sana Sleep Mask, здатний занурити у міцний сон за лічені хвилини, не вдаючись при цьому до снодійного.
Про це повідомляє Hi-News.ru.
“Ці окуляри здатні занурити людини в сон протягом 10 хвилин після того, як їх одягнули на себе. Весь секрет полягає в тому, що вони не тільки блокують навколишнє освітлення, але і створюють аудіовізуальну стимуляцію мозку, що запускає в ньому особливу реакцію, що приводить до стану глибокого розслаблення і, як результат, до сну “, – зазначається в публікації.
“Крім усього іншого, Sana Sleep Mask моніторить стан вашої нервової системи і ретельно персоналізує аудіовізуальну стимуляцію, виходячи із зібраних про вас даних”, – додають інженери.
Керівник компанії Sana Health Річард Хенбурі почав роботу над технологією, здатною взяти верх над його власним важким безсонням.
Вперше прототип окулярів був випробуваний на легендарному пілоті літака Solar Impulse Бертранді Піккарді. Під час кругосвітнього польоту Бертранду було дуже важко засинати, і незвичайні окуляри дозволяли йому зануритися в здоровий сон і гарно відпочити. Наразі окуляри Sana Sleep Mask тестуються на спортсменах, яким просто необхідний здоровий сон під час частих перельотів світом.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас