ЮНЕКС БАНК відкрив віртуальне відділення uaSmart.com.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЮНЕКС БАНК відкрив віртуальне відділення uaSmart.com.ua

Особисті фінанси
141
ЮНЕКС БАНК запустив новий сервіс uaSmart.com.ua, який дає можливість здійснювати банківські операції, не виходячи з дому. За своїм функціоналом сервіс є своєрідним віртуальним банківським відділенням.
Уже зараз uaSmart.com.ua дозволяє здійснювати моментальні платежі в режимі 24/7 за товари або послуги, а також здійснювати грошові перекази з картки на картку будь-яких українських банків. У uaSmart можна оплачувати покупки, комунальні послуги, інтернет, поповнювати рахунок мобільного телефону тощо. Всього в uaSmart – понад 1000 компаній-одержувачів. Здійснювати платежі в віртуальному відділенні безпечно: кожен платіж в системі проходить трирівневу перевірку. Крім того, клієнт може бути впевнений у відсутності прихованих комісій і платежів: будь-яка оплата здійснюється із зазначенням розміру стягуваної комісії перед здійсненням операції.
Сервіс відрізняється зручним пошуком і максимально простим інтерфейсом, призначеним для користувача. Так, щоб вибрати одержувача, клієнту достатньо ввести назву компанії в вікні пошуку.
Для зручності користувачів в uaSmart можна створити особистий кабінет. Даний функціонал дозволяє робити шаблони платежів, відзначати обраних провайдерів, використовувати прив’язку карток, щоб не вводити повторно реквізити, а також зберігати всю історію своїх платежів.
Технічним партнером проекту, відповідальним за розробку, а також процесинг платежів, виступає компанія WIDE: CORP, що має багаторічний досвід роботи в цьому напрямку.
Незабаром uaSmart.com.ua буде доступна для Android і iOS.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас