В Одеській області за рік побудують три сонячні електростанції загальною потужністю 86 МВт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одеській області за рік побудують три сонячні електростанції загальною потужністю 86 МВт

Енергетика
632
В Одеській області до 1 червня 2018 року планується побудувати три нові сонячні електростанції сумарною потужністю 86 МВт. В Одесі відбулася церемонія підписання відповідного меморандуму про співпрацю між компанією Kness Group і Одеською ОДА.
Документ скріпили підписами директор компанії Kness Group Сергій Шакалов і голова обласної адміністрації Максим Степанов.
Як повідомив Степанов на брифінгу, електростанції збудують у Окнянському і Арцизькому районах області.
«Проект передбачає запуск нових потужностей з виробництва електроенергії, сонячної електроенергії, за допомогою сонячних електростанцій загальною потужністю 86 мегават. Зазначу, що на сьогоднішній день в Одеській області орієнтовна кількість електростанцій загальною потужністю 230 мегават. Тобто, те, що побудують – дуже значно», – сказав Степанов.
За його словами, завершити будівництво всіх трьох об’єктів планується до 1 червня 2018 року. Вводитися в експлуатацію потужності будуть поетапно. В даний час вирішуються питання щодо відведення земельних ділянок. За словами Шакалова, до будівництва будуть залучені до 500 осіб місцевих фахівців.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас