Нова пропозиція від Індустріалбанку - карта Visa classic debit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова пропозиція від Індустріалбанку - карта Visa classic debit

Особисті фінанси
190
Індустріалбанк представив новий картковий продукт Visa classic debit. Картка випускається в трьох основних валютах – гривні, доларах США та євро на строк до 2 років. Дизайн картки приурочений до майбутнього об’єднання Індустріалбанку та Експрес-банку – на картці зображена одна з найвищих вершин світу, як символ зростання, стабільності й успіху.
Карта Visa classic debit емітується як в межах зарплатних та пенсійних проектів, так і як приватна карта*. Це одна з найбільш надійних і простих у використанні карток, оскільки дозволяє знімати готівку у банкоматах без комісії.
“Завдяки можливості знімати кошти в банкоматах будь-яких українських банків без комісій, картку Visa classic debit було обрано для реалізації зарплатних та пенсійних проектів. Вільний доступ до коштів дозволяє клієнтові не залежати від розташування банкоматів банку-емітенту або банків-партнерів”, – коментує Сергій Романенко, начальник управління роздрібного та малого бізнесу Індустріалбанку.
Як і для інших платіжних карток Банку, для цієї карти доступні gsm- банкінг та інтернет-банкінг. Ці системи дозволяють відстежити усі списання і зарахування грошових коштів.
У рамках зарплатних та пенсійних проектів передбачено кредитування на платіжні картки у вигляді кредитних ліній на дуже вигідних умовах. Окрім швидкого і легкого відкриття кредитної лінії на свою картку, держатель картки Індустріалбанку отримує можливість користуватися кредитними коштами в необхідному обсязі. Причому по кредитних програмах у рамках цих проектів відсутні щомісячні комісії.
Для держателів зарплатної платіжної картки Індустріалбанку доступні такі кредити як “Кредит 50%”, у розмірі 50% від середньої заробітної плати та “Кредит “Класний”, з максимальною сумою до 100 тыс грн. Для пенсіонерів Індустріалбанк пропонує кредит “Пенсійний”, оформлення якого доступне вже після першого зарахування пенсії на картковий рахунок. Сума цього кредиту досягає 50 тыс грн і по ньому відсутні будь-які щомісячні та разові комісії.
Нагадаємо, що для збереження коштів на картковому рахунку Індустріалбанк встановлює обмеження для розрахунків в мережі Інтернет та зняттях у банкоматі. Зняти обмеження можна по дзвінку на гарячу лінію Банку 0 800 50 35 35 (24/7, безкоштовно для дзвінків по України зі стаціонарних телефонів, з мобільних – згідно з тарифами операторів зв’язку) або через систему Skype: akbindustrialbank.
Детальніше інформацію про тарифи на обслуговування картки Visa classic debit дивіться на сайті Індустріалбанку.
*Приватна карта – це карта, емітована для особистого користування і не прив’язана до певного проекту (зарплатний або пенсійний проект).
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас