Дешеві авіаперевезення: цього року може бути створений національний лоукостер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дешеві авіаперевезення: цього року може бути створений національний лоукостер

Фондовий ринок
988
В цьому році може бути створена національна авіакомпанія в сегменті дешевих авіаперевезень.
Про це в ефірі одного з національних телеканалів повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.
“Я сподіваюся, що в цьому році буде створена національна авіакомпанія в сегменті дешевих авіаперевезень. Переговори тривають (щодо створення національного авіаперевізника – ред.). Зараз вони йдуть добре. Звичайно, поки ми не поставимо підписи, говорити про щось зарано, але немає сумніву, що переговори завершаться успішно”, – сказав міністр.
Він зазначив, що на даний момент також ведуться переговори з іноземними авіакомпаніями про початок польотів в Україну.
“Я б дуже хотів, щоб дві авіакомпанії оголосили про початок польотів в Україну з наступного року… У мене були переговори з італійською авіакомпанією. Квиток у них навіть дешевший, ніж автобусний”, – сказав Омелян.
Нагадаємо, 15 березня найбільший лоукостер Європи авіакомпанія Ryanair заявила про відкриття з 30 жовтня 2017 року 11 рейсів з Києва та Львова. Потім, через високий попит з боку українців на польоти, авіакомпанія повідомила про перенесення запуску деяких рейсів, зокрема, зі Львова до Берліна, на вересень 2017 року. Тоді в авіакомпанії уточнили, що з Києва перевізник буде літати з аеропорту “Бориспіль”, при цьому в майбутньому розглядає також і міжнародний аеропорт “Київ” (Жуляни).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас