Ощадбанк і благодійний фонд «Таблеточки» об’єднались заради допомоги онкохворим дітям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк і благодійний фонд «Таблеточки» об’єднались заради допомоги онкохворим дітям

Особисті фінанси
50
Ощадбанк приєднався до одного з найвідоміших і найефективніших благодійних фондів «Таблеточки» у важливій справі допомоги дітям з онкологічними захворюваннями. Договір про багатостороннє співробітництво 25 травня підписали голова правління Ощадбанку Андрій Пишний та засновниця фонду Ольга Кудиненко.
Вже сьогодні кожен бажаючий перерахувати кошти на лікування онкохворих дітей може зробити це в усіх інформаційно-платіжних терміналах Ощадбанку за допомогою спеціального меню «Благодійні внески». Незабаром у терміналах банку буде реалізовано можливість перерахунку решти на адресу фонду після оплати послуг, поповнення мобільного тощо. Допомогти онкохворим діткам буде можливо також і на сайтах банку та фонду за допомогою спеціального онлайн-сервісу. В планах ще кілька інновацій щодо розширення можливостей надання благодійної допомоги.
З нагоди співробітництва 25 травня стало в Ощадбанку «Днем донора». Понад півсотні ощадівців з Києва здали кров підопічним фонду. Понад 20 літрів їх крові допоможуть сотням хворих діток. Для лікування онкохворих дітей потрібні не лише кошти, а й кров, яку не можуть замінити жодні ліки та гроші.
“Я рада, що Ощадбанк став стратегічним партнером фонду «Таблеточки». За 6 років роботи ми стали одним із найефективніших благодійних фондів, а Ощадбанк – найнадійніший банк України. Коли лідери об’єднуються, діти перемагають рак. Заради цієї перемоги ми працюємо”, – відзначила засновник благодійного фонду «Таблеточки» Ольга Кудиненко.
«Ощадівці волонтерять вже три роки. Допомога армії, військовим шпиталям, нашим пораненим захисникам, відновлення школи у Слов’янську. Але ми прагнемо більшого. Прийшов час вийти на новий рівень розвитку донорського та волонтерського руху в Україні. І на цьому шляху маємо надійних партнерів – фонд «Таблеточки». Дякую!», – зазначив голова правління ощадбанку Андрій Пишний.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас