Стартап Long Game гейміфікує ощадні рахунки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стартап Long Game гейміфікує ощадні рахунки

Фондовий ринок
242
Стартап Long Game, який отримав $6,6 млн інвестицій, хоче внести в нудний процес відкладання грошей трохи веселощів і спонукає американців відкривати ощадні рахунки, пропонуючи натомість віртуальну винагороду, яку можна витратити на мобільні лотереї.
«У 40% американців немає заощаджень, у 70% їх менше $1000, а 63% не можуть покрити непередбачені витрати в розмірі $500, – пише засновник і директор компанії Ліндсі Холден. – Проте американці витрачають майже $70 млрд на рік на лотерейні квитки, або в середньому по $540 з кожної сім’ї».
Така дещо нераціональна поведінка змусила Холдена задуматися про створення системи винагороди у вигляді віртуальних грошей для тих, хто заводить ощадні рахунки. Ці гроші можна витратити на мобільні ігри і лотереї, які дають можливість зробити ставку або просто стерти смужку і дізнатися, наскільки тобі сьогодні пощастило.
Для цього Lang Game взяв собі в партнери банк Blue Ridge, а також співпрацює ще з 700 банками, тобто якщо у клієнта є ощадний рахунок в одним з них, він зможе перевести гроші на новий рахунок в Blue Ridge. (Іншим банкам це навряд чи сподобається, резонно зауважує VentureBeat.) Зняти кошти можна в будь-який момент.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас