Портативний принтер Prynt створює рухомі фото (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Портативний принтер Prynt створює рухомі фото (відео)

Технології&Авто
1354
Друкувати статичні фотографії — це минуле століття. Стартап Prynt створив невеликий переносний принтер Prynt Pocket, на якому можна роздрукувати картинку, а потім зробити її рухомою.
Це компактний переносний принтер, який уміщається в долоні, з миттєвим друком фотографій на міцному, стійкому до розривів папері з клейкою зворотною стороною. Особливою гарріпоттерівською магією цього гаджета є можливість зробити з нерухомої фотографії короткий відеокліп.
Принцип чарівництва такий: коли користувач вибирає на iPhone фотографію, яку хоче надрукувати, додаток автоматично вивантажує в хмару короткий відеокліп. Потім, коли надрукована фотографія, можна навести на неї камеру і додаток накладе кліп на статичну картинку.
Що стосується самого принтера, то він став вдвічі меншим за попередню версію, друкує набагато швидше і підходить для телефонів будь-якого розміру. (Втім, як помітили журналісти TechCrunch, які тестували принтер, своєю швидкістю він компенсує якість друку, що не дотягує до портативних принтерів Polaroid). Коштує Prynt Pocket $149,99.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас