В Instagram з'явиться можливість приховувати від очей оточуючих публікації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Instagram з'явиться можливість приховувати від очей оточуючих публікації

Технології&Авто
3430
Коли користувач Instagram незадоволений кількістю лайків під тією чи іншою фотографією або просто думає, що публікація вийшла нудною, то часто просто видаляє контент. Трапляється, що пізніше людина шкодує про це. Тому сервіс почав тестувати нову функцію під назвою «Архів», яка дозволяє приховувати публікації від інших користувачів. При цьому власник облікового запису може і далі переглядати приховані фотографії та ролики.
В Instagram з'явиться можливість приховувати від очей оточуючих публікації
Представник компанії підтвердив існування функції сайту TechCrunch. Він заявив, що компанія «завжди тестує нові способи поліпшити Instagram» і зазначив, що нова опція створює особистий простір для перегляду старих публікацій. Можливість стане доступна більшій кількості користувачів в наступні кілька місяців.
Щоб скористатися новою функцією, потрібно натиснути на кнопку з трьома крапками і вибрати варіант «Відправити в архів». На сторінці профілю у верхньому правому кутку з’явилася іконка з годинником, при натисканні на яку відкривається список знімків і роликів, які можете бачити тільки ви. Публічність будь-якої публікації можна відновити.
В Instagram з'явиться можливість приховувати від очей оточуючих публікації
Нововведення спрямоване на вирішення проблеми, про існування якої компанія зрозуміла в минулому році: люди думають, що Instagram призначений тільки для висвітлення найважливіших подій їхнього життя, тому прагнуть позбутися посередніх публікацій. Раніше вони могли лише видаляти фото або відео, якими незадоволені, але тепер їх можна просто приховувати від сторонніх очей.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас