«Кредобанк» приєднався до Всеукраїнської мережі доброчесності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Кредобанк» приєднався до Всеукраїнської мережі доброчесності

Світ
49
«Кредобанк» приєднався до Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу – нової ініціативи для бізнесу, який прагне працювати прозоро, представленої Радою бізнес-омбудсмена України за підтримки Європейського банку з реконструкції та розвитку та Організації економічного співробітництва та розвитку.
Метою створення мережі є просування ідеї етичного та відповідального ведення бізнесу. Компанії-учасники мережі погодилися підтримувати добру ділову репутацію та постійно удосконалювати власні стандарти доброчесності відповідно до кращих міжнародних практик. Відповідальність, закладена в основу діяльності компаній, допоможе протидіяти корупції, послабити регуляторний тиск, полегшить доступ до кредитування, а також сприятиме виходу на міжнародні ринки.
Члени мережі спільно працюватимуть над оцінкою антикорупційних ризиків для втілення в своїх організаціях комплаєнс-програм, залучатимуть представників бізнесу до обговорення принципів доброчесності, підвищуватимуть інтерес до прозорого ведення бізнесу серед учасників ринку. Компанії-члени мережі регулярно підтверджуватимуть рівень своєї добропорядності. Загалом до ініціативи приєдналося 46 українських компаній.
«Прозорість та чесність у роботі будь-якого бізнесу, а особливо – банківського, є запорукою довіри клієнтів та партнерів. «Кредобанк» приєднався до Всеукраїнської мережі доброчесності, оскільки саме доброчесність та прозорість у бізнесі формує сприятливий діловий клімат та заохочує чесну конкуренцію, яка є ключовим елементом розвитку економіки», – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Ґжеґож Шатковскі.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас