Кличко розповів, на що перетвориться київський Гідропарк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко розповів, на що перетвориться київський Гідропарк

Казна та Політика
951
Мер Києва Віталій Клічко на сайті міського голови повідомив, на що має перетворитися Київський Гідропарк: “Гідропарк – одне з улюблених місць відпочинку киян і гостей столиці, але, на жаль, багато останніх років ця територія перетворювалася на місце, де розпивають спиртні напої, де гучно лунає музика, і куди батьки бояться відпускати дітей самих, – зазначив Кличко.
Він додав, що влада міста веде перемовини з міжнародними компаніями щодо інвестицій у побудову на території Гідропарку парку розваг подібного на Діснейленд.
Мер підкреслив, що на роботи з реконструкції Гідропарку цього року виділили 11 млн грн.
“Зокрема, тут відремонтували центральну алею та частину прилеглого до неї парку. Особливий метод укладання плитки також дозволив надзвичайно швидко покласти майже 2 тисячі квадратних метрів доріжок. Також ми встановили нове освітлення, висадили дерева та кущі, облаштували нові клумби. Також встановили нову систему поливу”, – зазначив мер столиці під час інспекції.
За словами Кличка, у міста багато планів щодо реновації території Гідропарку. “Привести до ладу більше 140 га території Гідропарку одразу ми не зможемо. Тому протягом наступних кількох років ми працюватимемо над реновацією Гідропарку. І вже до кінця цієї осені ми збираємося презентувати проект його повного оновлення, а також розрахунок необхідної суми коштів на ці роботи”, – розповів мер у коментарі журналістам.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас