Volkswagen вирішив повернути на дороги свій "найкращий автомобіль" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen вирішив повернути на дороги свій "найкращий автомобіль"

Технології&Авто
3029
Автомобіль Golf GTI, а строго кажучи, MK1 Golf GTI – легендарний автомобіль. Машина випускалася в Німеччині з весни 1974 року, а вперше була представлена ще в 1973 році. Автомобіль випускали до 1983 року, проте навіть після цього машина ще довго жила на європейських дорогах. Більш того, в деяких країнах Африки MK1 Golf GTI випускався і потім, аж до 2009 року. Автомобіль відносився до компактного класу і добре себе зарекомендував в найрізноманітніших умовах. Через рік після початку випуску, в 1975, з’явився навіть кабріолет на базі цього малюка.
І ось після неймовірно довгої перерви виробник вирішив повернути на ринок легендарну суперкомпактну машину, яка встигла полюбитися кільком поколінням водіїв. Само собою, повернеться Golf GTI в новій модельній подобі. Так, зовсім недавно був представлений новий концепт від Volkswagen, який так і називається – Volkswagen Golf GTI.
Отже, що відомо про майбутню новинку за її концептом? Автомобіль буде важити менше ніж 1 000 кг, так само як і його далекий предок, однак при цьому він буде майже на 100 кг важчим за свого попередника. У Volkswagen пояснили це тим, що, незважаючи на використання найсучасніших легких і міцних матеріалів, довелося пожертвувати частиною маси для підвищення рівня безпеки машини.
Новинка буде працювати на двигуні з турбонаддувом потужністю 227 к. с проти двигуна потужністю 109 к. с у «дідуся». До 100 км/год машина розганяється за 8.8 секунд, а максимальна швидкість становитиме 197 км\год. Крутний момент двигуна також закономірно зріс з 140 Нм до 230 Нм.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас