Toyota і МТІ використовують блокчейн для розробки робомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota і МТІ використовують блокчейн для розробки робомобілів

Фінтех і Картки
340
Дослідний інститут Toyota, який належить підрозділу Toyota Motor North America, оголосив про об’єднання з лабораторією MIT Media і п’ятьма іншими компаніями для вивчення можливостей застосування технології блокчейн для розробки безпілотних автомобілів.
В рамках проекту компанії і споживачі зможуть обмінюватися даними про тестування і застосування технології, це допоможе в подальшому встановити страхові тарифи. База даних буде побудована на основі блокчейн-технології.
За словами Кріса Беллінгера, директора дослідного інституту Toyota, для розробки безпечних і надійних автономних транспортних систем можуть знадобитися сотні мільярдів одиниць даних про досвід користувачів. І блокчейн може прискорити збір цих даних.
Крім MIT Media Lab, що входить в Массачусетський технологічний інститут, в проекті беруть участь берлінська компанія Bigchain DB, яка займається створенням баз даних, компанія Oaken Innovations, що базується в Далласі і Торонто і розробляє додаток для каршерингу, і ізраїльський стартап Commuterz, який створює програмне забезпечення для спільного використання автомобілів.
Toyota використовує блокчейн для зниження ставок зі страхування автомобіля.
За матеріалами:
hitech-news.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас