Михайло Букрєєв взяв участь в круглому столі Фінклуба — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Михайло Букрєєв взяв участь в круглому столі Фінклуба

Особисті фінанси
30
22 травня Голова Правління Індустріалбанку Михайло Букреев взяв участь в круглому столі на тему: “Безпрецедентне відключення Deutsche Bank рахунків українських клієнтів. Що заспокоїть ажіотаж на валютному ринку і чи монополізують його держбанки”?
В ході круглого столу були розглянуті різні шляхи вирішення проблеми з американськими контрагентами – від сприяння малим і середнім банкам НБУ та збільшення обсягів розрахунків в євро до переказів прямих контрактів на розрахунки у валюті країн, з якими вони укладені.
“Можливість працювати з країнами валюти другої групи може посилити економіку нашого регіону і побічно стимулювати розвиток комерційних стосунків. Процес заміни валюти по контрактах вже пішов – банки відкривають прямі рахунки в інших валютах. Пройде трохи часу і ситуація зміниться. Зараз потрібно пам’ятати про те, що кожен банк працює для клієнтів і передусім нам потрібно думати про зручність клієнтів кожного банку”, – відмітив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.
У круглому столі також взяли участь Катерина Рожкова, НБУ, Сергій Мамедов, банк “Глобус”, Світлана Корчинська, банк “ Авангард”, Олена Сусідка, банк “Конкорд”, Максим Земляний, ТАСкомбанк. Модератором круглого столу виступив Сергій Чорний, “Фінансовий клуб”.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас