З 15 червня багато користувачів Apple не зможуть зайти в iCloud — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 15 червня багато користувачів Apple не зможуть зайти в iCloud

Технології&Авто
2023
Починаючи з 15 червня, Apple буде вимагати від користувачів iCloud отримання паролів додатків для будь-яких сторонніх програм, які отримують доступ до даних iCloud, повідомляє сайт Apple-tracking MacRumors, посилаючись на лист компанії. Це нововведення також означає, що користувачам iCloud необхідно активувати розширені протоколи перевірки автентичності пароля, щоб продовжувати використовувати сторонні програми.
iCloud від Apple — це інтернет-сховище даних, яке синхронізує інформацію на користувацьких пристроях. Паролі для додатків призначені для забезпечення рівня захисту облікових даних Apple ID користувачів, які повинні увійти в iCloud. Замість того, щоб ділитися своїми Apple ID і паролями Apple ID зі сторонніми додатками, користувачі створюють унікальний пароль виключно для використовуваної ними програми, який дозволить їм увійти в iCloud. Якщо сторонній додаток зламано і облікові дані користувача вкрадені, облікові дані Apple ID, як і раніше, будуть у безпеці.
Зараз Apple вимагає паролі програм тільки для тих, хто включив двофакторну аутентифікацію, протокол безпеки, який вимагає, щоб користувач вводив пароль і унікальний код, відправлений на смартфон чи комп’ютер, щоб отримати доступ до облікового запису. У відповідності з запропонованою зміною всім користувачам необхідно буде використовувати паролі додатків. Це також означає, що їм потрібно включити двофакторну аутентифікацію.
Компанія Apple відправить користувачам електронний лист, в якому буде йтися про те, що 15 червня кожен, хто пов’язує дані iCloud з додатками сторонніх розробників, буде автоматично вивантажений з цих додатків в той самий день. Потім користувачі можуть знову увійти в систему після генерування пароля для кожної програми.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас