Найважливіші цифри і цитати понеділка, 22 травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати понеділка, 22 травня

621
Найважливіші цифри і цитати понеділка, 22 травня
Історичний максимум: курсу біткоїна перевищив $2150
Єврокомісія хоче перевести весь ЄС на євро до 2025 рокуЗМІ
Саудівська Аравія підписала з США угод більш ніж на $350 млрд
Фонд Іванки Трамп отримає $100 млн від Саудівської Аравії і ОАЕ
Використання може стати загрозою для бізнесу – експерти
Французи хочуть допомогти звузити українські залізничні колії
«Французька сторона розгляне можливість експертно-консультаційної допомоги та сприятиме залученню коштів Європейського Союзу для отримання технічної допомоги в реалізації проекту за системою зміни ширини колії в Україні», — наголошується в повідомленні.
Для українців будуть дорожчати закордонні перекази
“Вартість розрахунків для клієнтів банків зросте», — зазначила заступник в. о голови НБУ Рожкова.
Кабмін вирішив виплачувати пенсії за місцем фактичного проживання
“Уточнено положення… в частині здійснення виплати пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання особи, вказаним у заяві”, – прокоментували документ в Секретаріаті Кабміну.
Акції “Укртелекому” арештовано
“Слідчі управління ГПУ з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, які проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо невиконання покупцем пакета акцій ВАТ «Укртелеком» умов приватизації, незаконного виділення з державного бюджету України 220 млн грн і приватизації 92,7906% державного пакету акцій ВАТ «Укртелеком» за заниженою вартістю. У провадженні доведено заниження вартості пакета акцій ВАТ “Укртелеком” на 1 623 млн грн, підтверджено незаконне виділення з державного бюджету України 220 млн грн, у зв’язку з чим повідомлено про підозру Януковичу В. Ф., Азарову М. Я., Колобову Ю. В., Арбузову С. і ще низці осіб”, – повідомила в понеділок прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.
Україні не вистачить своєї валюти — потрібно позичати на зовнішніх ринках – думка
«Кабмін може розраховувати на внутрішній ринок. Але ми зобов’язані в 2017 р. спробувати вийти з пропозицією до міжнародних кредиторів, тому що зв’язки з ними знадобляться в найближчі три роки, коли будуть великі виплати. А щоб Україні «залишатися у відносинах з міжнародними кредиторами, треба періодично підживлювати їх інформацією і розміщеннями», — таку думку висловив директор аналітичного департаменту Concorde Capital Олександр Паращій.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас