UKRSIBBANK та Startup.Network запустили конкурс стартапів «Час відростити ріг» з призовим фондом $ 10 000 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK та Startup.Network запустили конкурс стартапів «Час відростити ріг» з призовим фондом $ 10 000

Фінтех і Картки
107
“Час відростити ріг” – кодова назва Всеукраїнської серії Битв Стартапів, яку організовують Startup.Network і UKRSIBBANK для українських IT- та фінтехкомпаній.
«Битви» креативних команд відбудуться у Києві, Черкасах, Львові, Запоріжжі, Дніпрі, Одесі, Харкові, Івано-Франківську, Вінниці та Миколаєві. Перші «пошуки єдинорога» стартують у Києві – 25 травня.
Наприкінці серпня переможці інвестиційних перегонів зберуться на Фіналі у Києві, де будуть змагатися за головний приз – $10 000, які надасть UKRSIBBANK BNP Paribas найактивнішій та креативній команді.
UKRSIBBANK BNP Paribas Group обслуговує 15% українських IT-компаній. Наша мета – допомагати їм рухатися уперед для досягнення все більшого успіху. Ми впевнені, що талановиті підприємці, як ніхто інший, заслуговують отримати всі можливості, щоб їх ідеї були помічені і гідно оцінені. Ми хочемо дати можливість таким підприємцям реалізувати свої ідеї і знайти інвесторів для подальшого активного розвитку бізнесу”, – зазначив заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group Костянтин Лежнін.
Участь у відбірковому турі і у Фіналі Битви стартапів “Час відростити ріг” абсолютно безкоштовне, але тільки для команд, які успішно пройдуть попередній відбір.
Переможцем битви у кожному місті стане тільки одна команда, яка набере найбільшу кількість балів за результатами голосування експертної ради. Саме цей проект і вийде до фіналу серії Битв Стартапів «Час відростити ріг».
“Це вже не перша наша співпраця з UKRSIBBANK BNP Paribas Group. У листопаді минулого року ми проводили спільну Битву Стартапів у Черкасах, і результати перевершили всі наші очікування. Серія Битв Стартапів “Час відростити ріг” покликана стати логічним продовженням цього продуктивного партнерства. Ми об’єднуємо зусилля з метою підтримки перспективних підприємців, які розвивають IT- та Фінтех-стартапи, і надання їм інвестицій”, – говорить СЕО Startup.Network Олександр Сорока.
Щоб взяти участь в Битві Стартапів, необхідно зареєструвати стартап, заповнити анкету і дочекатися результатів від експертної ради Startup.Network. Прийом заявок вже відкритий.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас