Альфа-Банк Україна — ТОП-2 в рейтингу надійності банківських депозитів РА «Стандарт-Рейтинг» за підсумками 1 кварталу 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна — ТОП-2 в рейтингу надійності банківських депозитів РА «Стандарт-Рейтинг» за підсумками 1 кварталу 2017

Кредит&Депозит
245
22 травня 2017 року Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» підвело підсумки свого сімнадцятого «Рейтингу надійності банківських депозитів», участь у якому взяли 66 банків.
Експерти агентства відзначають: результати діяльності банків у першому кварталі 2017 року свідчать про закріплення позитивних тенденцій на банківському ринку, які прямо вказують на можливість відновлення системи кредитування та приріст депозитної бази в поточному році.
Так, лише у одного з банків-учасників рейтингу зафіксований негативний чистий відсоткових дохід. Тоді як рік тому таких банків було дев’ять. Значно покращилася ситуація з нормативами капіталу банків.
Як відзначають експерти агентства «Стандарт-Рейтинг», Альфа-Банк Україна забезпечив собі друге місце у рейтингу, в тому числі, завдяки рекордно високому приросту чистого відсоткового доходу, нарощуванню власного та уставного капіталу, а також наявності достатнього рівня покриття резервами кредитного ризику.
«Ми дуже задоволені результатами першого кварталу 2017 року. Ми збільшили як обсяг залучених депозитів, так і, відповідно, виданих кредитів. У першому кварталі ставки за депозитами слідом за державними банками знизили більшість комерційних банків. Але Альфа-Банк Україна традиційно формує збалансовану пропозицію по вкладах для населення, що дозволяє задовольнити найрізноманітніші клієнтські цілі та очікування і за ставкою, і за термінами розміщення коштів. Що стосується структури залучених коштів, традиційно превалюють гривневі вклади». – Коментуючи підсумки рейтингу, зазначив Олексій Пузняк, в.о. директора з розвитку роздрібного бізнесу Альфа-Банку Україна.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас