"Бориспіль" синхронізується під МАУ – гендиректор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Бориспіль" синхронізується під МАУ – гендиректор

Фондовий ринок
917
Міжнародний аеропорт “Бориспіль” має намір підготуватися до обслуговування майбутніх обсягів польотів свого базового перевізника – авіакомпанії МАУ.
Про це повідомив гендиректор аеропорту Павло Рябікін.
“Насамперед я поставив завдання синхронізувати наші інфраструктурні проекти з планами базового перевізника. Ми у своєму інфраструктурному зростанні чітко підлаштовуємося під ситуацію, яка буде в них”, – сказав він.
На питання про фінансування проектів він зазначив, що його джерелом насамперед будуть кредити.
“Частину проектів ми можемо реалізувати за рахунок власних коштів, наприклад, паркінг, перон, транзитна зона. Ми будемо вибирати найдешевше з усіх можливих джерел фінансування”, – додав голова аеропорту.
Як раніше повідомлялося, аеропорт “Бориспіль” реалізує низку інфраструктурних проектів для розвитку терміналу “D” і розширення його діяльності.
“Перш за все, мою увагу привернули ті проблеми і незручності, з якими я стикався раніше як пасажир: дискомфорт у взаєминах з персоналом; дискомфорт, пов’язаний з недостатньо якісними умовами функціонування приміщення; дискомфорт, пов’язаний з тими недоробками, які були закладені в проектне рішення при створенні терміналу “D”, – сказав Рябікін.
Нагадаємо, міжнародний аеропорт Бориспіль інвестує в розвиток 6 мільярдів гривень на найближчі 5 років.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас