Суд зупинив виконання рішення суду про стягнення боргу ОПЗ перед Ostchem - ФДМ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд зупинив виконання рішення суду про стягнення боргу ОПЗ перед Ostchem - ФДМ

Фондовий ринок
217
Вищий спеціалізований суд зупинив виконання рішення суду про стягнення з “Одеського припортового заводу” 193 мільйонів доларів на користь компанії Ostchem Дмитра Фірташа.
Про це повідомляється на сайті Фонду державного майна України.
“Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ своєю ухвалою від 17 травня прийняв до провадження касаційну скаргу ФДМ у справі про борг ОПЗ перед компанією Ostchem. Крім того, зазначеною ухвалою Вищого спеціалізованого суду зупинив виконання ухвали Южненського міського суду Одеської області”, – вказано в повідомленні.
Як повідомлялося, Южненський міський суд Одеської області задовольнив клопотання Ostchem про визнання та надання дозволу на примусове виконання в Україні часткового судового рішення Стокгольмського арбітражу у справі про стягнення з ОПЗ на користь Ostchem 193,26 млн доларів основного боргу і 57,98 млн доларів нарахованої пені.
Крім цього, на суму заборгованості ОПЗ, за рішенням Стокгольмського суду, з 12 червня 2016 нараховуватиметься 7,5% річних – як плата за користування грошима.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас