50 клієнтів Ощадбанку стануть першими в Україні володарями NFC-кілець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

50 клієнтів Ощадбанку стануть першими в Україні володарями NFC-кілець

Фінтех і Картки
719
Триває спільна акція від Ощадбанку та Visa «Просто співай!», присвячена Євробаченню-2017. Спеціально до пісенного конкурсу банк випустив лімітовану серію карток Visa Prepaid з ексклюзивним дизайном Євробачення-2017. Усі користувачі таких карток мають можливість виграти інноваційний платіжний інструмент – NFC-кільце, ставши їх першими володарями в Україні. Всього в ході акції розігрується 50 таких подарунків. NFC-кільце – безконтактний платіжний пристрій, яким можна розраховуватись за товари та послуги в магазинах, як і платіжною карткою. Кільце містить мікрочип для безпечного зберігання платіжної інформації та NFC-модуль для безконтактної оплати.
Visa Prepaid – миттєва платіжна картка для безконтактних розрахунків, яку можна отримати без документів та очікування, просто замовивши на сайті http://promo.oschadbank.ua/.
«Наш новий картковий продукт Visa Prepaid призначено для людей, який цінують свій час і хочуть отримувати банківські послуги дистанційно. Картку можна замовити онлайн на нашому сайті. Вона залишиться актуальним універсальним платіжним інструментом протягом трьох наступних років – до грудня 2020-го, а після Євробачення стане раритетом, згадкою про найбільший пісенний конкурс Європи. До речі, Ощад – один з небагатьох банків в Україні, які випускають миттєві картки. Тож ми йдемо назустріч очікуванням клієнтів і постійно розширюємо перелік продуктів і сервісів дистанційного обслуговування», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний, відвідавши Євромістечко на Хрещатику.
Карткою Visa Prepaid можна користуватись одразу після її активації за допомогою мобільного телефону українського оператора зв’язку. Встановити ПІН-код можливо за допомогою сервісу самообслуговування IVR, зателефонувавши до Контакт-центру Ощадбанку. Поповнення здійснюється готівкою або безготівково через банкомати, інформаційно-платіжні термінали або у відділеннях банку. Розрахунки з використанням картки доступні одразу після її поповнення.
Картку можна також придбати у відділеннях банку.
Серед інших призів акції «Просто співай!» – намистини в сріблі та портативні зарядні пристрої з символікою Євробачення.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас