Гройсман хоче, щоб за 2 роки будівництво кожного другого об'єкта оформлювалось онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман хоче, щоб за 2 роки будівництво кожного другого об'єкта оформлювалось онлайн

Нерухомість
199
Кількість об’єктів, що оформлюють початок і завершення будівництва в електронному вигляді, необхідно збільшити мінімум до 50% протягом двох років, вважає прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
“Містобудівна сфера в Україні потребує подальшої дерегуляції. Ми вже впровадили в березні цього року шість електронних послуг, які дають змогу як почати, так і завершити будівництво об’єктів I-III категорій складності онлайн. Моя мета – щоб через два роки не менше 50% об’єктів починали будівництво і вводилися в експлуатацію онлайн. Це дуже амбітний показник, але я впевнений, ми впораємося “, – написав прем’єр на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
За його даними, першим в Україні об’єктом будівництва, який оформив початок будівництва в електронному вигляді, став індивідуальний житловий будинок у с. Великі Гаї Тернопільської області.
“Власник будівництва оформив документи через Інтернет без єдиного відвідування органів державної архітектурної інспекції, без черг і зловживань. Обмежені години прийому в установах також не завадили – декларація про готовність була подана о 23:30”, – зазначив глава українського уряду.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас