"Західукргеологія" планує пробурити нову свердловину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Західукргеологія" планує пробурити нову свердловину

Фондовий ринок
260
З 31 березня співробітники “Західукргеологія” розпочали монтаж бурової установки і до 8 травня планують приступити до буріння свердловини.
Дочірнє підприємство Національної акціонерної компанії “Надра України” “Західукргеологія” планує пробурити пошукову свердловину №17-Ретичинська. Розвідувальні роботи проведуть у Яворівському районі на Львівщині в окремому структурному блоці Ретичинського газового родовища.
“Головне завдання, яке стоїть перед нами – пошук покладів газу у верхньо – нижньодашавських відкладах нижнього сармату і оцінка їх промислового значення, — розповів директор ДП НАК “Надра України” “Західукргеологія” Дмитро Штикало. – За результатами буріння ми очікуємо збільшення власного видобутку вуглеводнів”.
Про доцільність буріння пошукової свердловини №17-Ретичинська рішення було прийнято у вересні минулого року на геолого-геофізичній нараді ДП НАК “Надра України” “Західукргеологія”, яка відбулася за участю представників Національної акціонерної компанії “Надра України” “Західукргеологія”, ДП “Укргеофізика” і вчених.
За результатами наради прийняли рішення про будівництво пошукової свердловини з проектною глибиною понад 1,5 тисячі метрів з метою збільшення видобутку газу. – №17-Ретичинська з початку і до кінця буде пробурена за власні кошти Компанії. Завдяки їй, ми очікуємо отримати можливість збільшення видобутку вуглеводнів, а також вона дасть імпульс для проведення геологорозвідувальних робіт на інших родовищах, – розповідає Голова правління Національної акціонерної компанії “Надра України” Ярослав Климович. – З 31 березня цього року ми розпочали монтаж бурової установки до 8 травня плануємо закінчити підготовчі роботи і приступити до буріння свердловини.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас