Реформі митниці та податкової не стане на заваді опір системи – Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реформі митниці та податкової не стане на заваді опір системи – Гройсман

Казна та Політика
308
Уряд буде і далі реформувати роботу митної і податкової систем, незважаючи на створюваний опір.
Про це написав у своєму Twitter прес-секретар прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана Володимир Столярчук з посиланням на заяву глави Кабміну в ході зустрічі з американськими бізнесменами.
“Реформу податкової і митної системи буде продовжено, незважаючи на опір і проблеми, які нам створюють”, – наводяться в повідомленні слова Гройсмана. Прем’єр-міністр також підкреслив, що в Україні почалася судова реформа, мета якої – зробити суд найавторитетнішою гілкою влади.
Як повідомлялося, у березні Кабінет міністрів України затвердив концепцію реформування системи органів, що реалізують державну податкову і митну політику. Державна фіскальна служба, що об’єднує податкову і митну служби, а також податкову міліцію, була сформована на базі Міністерства доходів і зборів, ліквідованого в березні 2014 року з приходом уряду Арсенія Яценюка.
За словами Гройсмана, ДФС була і залишається чемпіоном за кількістю скарг з боку бізнесу на роботу органів влади в Україні. У зв’язку з цим реформа ДФС є одним з пріоритетів роботи уряду.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас