Microsoft просить користувачів не поспішати встановлювати Windows 10 Creators Update — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft просить користувачів не поспішати встановлювати Windows 10 Creators Update

Фондовий ринок
2854
Раніше цього місяця компанія Microsoft випустила друге велике оновлення операційної системи Windows 10, що отримало назву Creators Update. Воно включає спеціальний ігровий режим, оновлений “Захисник Windows”, зміни в зборі персональних даних, 3D Paint, зміни в браузері Edge, нічний режим та інші нововведення. На жаль, без проблем не обійшлося: після встановлення Creators Update багато хто зіткнувся з нестабільною роботою системи. Тепер же компанія Microsoft просить, щоб невпевнені користувачі або ті, кому необхідний комп’ютер на повсякденній основі, не завантажували і не встановлювали дане оновлення.
“Ми, як і раніше, рекомендуємо (якщо ви недосвідчений користувач, готовий до роботи з деякими проблемами), щоб ви почекали, коли ваш комп’ютер автоматично запропонує оновлення до Windows 10 Creators Update. Коли ваш пристрій стане готовим для розгортання Creators Update, вам буде запропоновано внести деякі важливі настройки в налаштування конфіденційності”, – заявив Джон Кейбл, директор з управління програмою обслуговування і поширенням Windows.
Після встановлення Creators Update деякі комп’ютери, особливо застарілі, просто не впоралися з оновленням. У зв’язку з цим компанія припинила розсилку автоматичних повідомлень з пропозицією встановити Creators Update на комп’ютери, які, на її думку, ще не готові до апдейту. При цьому користувачі можуть вручну встановити оновлення через налаштування.
Згідно з дослідженням фірми AdDuplex, близько 10% користувачів, які встановили Creators Update, відчувають різного роду проблеми. При цьому 30% всіх існуючих Surface Book і Surface Pro 4 вже оновилися до нової версії.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас