Apple вперше за 15 років суттєво оновить дизайн роздрібних магазинів і запустить безкоштовну навчальну програму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple вперше за 15 років суттєво оновить дизайн роздрібних магазинів і запустить безкоштовну навчальну програму

Фондовий ринок
255
Компанія Apple має намір запровадити в своїх роздрібних магазинах безкоштовну навчальну програму під назвою Today at Apple. Для цього потрібно зробити незначні косметичні та технологічні зміни в самих магазинах, щоб пристосуватися до нововведення. Представник компанії заявив, що поки щo не затверджена остаточна дата впровадження даних нововведень, однак запуск програми очікується в травні.
Програма Today at Apple стане лише одним з аспектів найбільшого оновлення дизайну роздрібних магазинів за останні 15 років. Компанія також має намір додати кімнати для проведення конференцій і зустрічей, нові відеоекрани, живі дерева. Такі нововведення будуть реалізовані в приблизно 100 магазинах до кінця року. Крім того, в деяких магазинах буде змінено назву Genius Bar на Genius Grove.
Дані кроки грунтуються на зміни в дизайні магазинів, які Apple почала впроваджувати в Брюсселі в 2015 році, а також на новій локації в Union Square Park в Сан-Франциско в минулому році. Фактично Apple хоче зробити з магазинів щось більше, ніж місця для реалізації товарів. В компанії планують, що представники малого бізнесу, стартапів будуть приходити в магазини, щоб отримати поради та рекомендації від розробників і підприємців. У Genius Grove з’явиться більш конкретна роль, тут буде пропонуватися цілеспрямована допомога у сферах музики і фотографії.
В рамках програми Today at Apple будуть пропонуватися різні знання, починаючи від базової інформації і закінчуючи професійними знаннями. Наприклад, будуть пропонуватися базові заняття для початківців фотографів, заняття з підвищення навичок для більш прогресивних фотографів, а також сесії для професійних фотографів зі створення бренду і соціальних медіа. Також планується організовувати класи з навчання програмування на базі Swift Playgrounds, сесії для дітей.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас