Фінустанови перевірятимуть за скаргами громадян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінустанови перевірятимуть за скаргами громадян

Кредит&Депозит
421
Нацкомісія з регулювання ринків фінансових послуг з 18 квітня розглядає всі звернення споживачів фінпослуг (фізичних осіб) про можливі порушення банками-ліцензіатами їхніх прав.
Як повідомляє прес-служба регулятора, в частині невиконання умов договору про надання фінпослуг, шляхом отримання від Державної регуляторної служби погодження на проведення позапланової перевірки зазначених у скаргах фінустанов.
Отримання погодження від ДРС здійснюється відповідно до порядку надання погодження на проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) на підставі обґрунтованого звернення фізичної особи про порушення суб’єктом господарювання її законних прав, затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі та ДРС 20 січня 2017 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції 9 лютого.
Нацкомфінпослуг пояснює, що ввела відповідні зміни до порядку розгляду звернень громадян у зв’язку з прийняттям закону “Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” в листопаді 2016 року.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас