Апетити зростають: Гройсман не виключає, що в держуправління буде залучено навіть більше ніж тисяча нових кадрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Апетити зростають: Гройсман не виключає, що в держуправління буде залучено навіть більше ніж тисяча нових кадрів

Казна та Політика
370
Реформа 10 міністерств, які до осені мають змінити свою структуру, а також залучення нових кадрів до державне управління дозволять якісно провести ключові реформи – пенсійну, земельну, медичну реформи, реформу освіти та проведення приватизації.
Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман на форумі в Києві.
За словами Гройсмана, професіоналізм держслужби є головним інструментом проведення ключових змін у країні для забезпечення стабільного економічного зростання.
“Ефективна система державного управління, якісні кадри, чітка пріоритетність у завданнях, формування якісної політики, здатність стратегічно мислити і ефективно вирішувати питання – це все дасть можливість Україні розвиватися. Перед нами стоять завдання проведення ключових реформ. Ми маємо провести в цьому році пенсійну реформу, земельну реформу, реформу освіти, медицини. Ми повинні почати абсолютно конкурентну продаж державної власності, яка неефективно використовується, для залучення інвестицій, створення нових робочих місць. Ці завдання професійно можуть виконувати тільки професійні державні службовці”, – підкреслив голова уряду.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас