ЄБРР має намір виділити Львову €20 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР має намір виділити Львову €20 млн

Казна та Політика
246
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) має намір виділити Львову до 20 млн євро для вирішення проблеми з твердими побутовими відходами.
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив старший радник ЄБРР у Східній Європі та Кавказі Антон Усов.
“В контексті Львівського весняного бізнес-форуму ЄБРР заявив про свою готовність вирішити проблему поводження з твердими відходами в муніципалітеті Львова. Щорічно велике українське місто генерує близько 250 тис. тонн твердих відходів. Утилізація відходів останнім часом стала великою проблемою для муніципалітету”, – написав він.
З урахуванням результатів техніко-економічного обґрунтування ЄБРР розглядає питання про надання фінансування на суму до 20 млн євро за кількома ключовими напрямами: сортувальна установка для початку окремого збору відходів, перший етап реконструкції Грибовицького сміттєзвалища, перший етап будівництва компостування.
Проект може бути співфінансовано іншими міжнародними організаціями і може бути підписаний в 3-му кварталі 2017 року.
21 квітня Львів домовився з обласною владою про утилізацію свого сміття на полігонах 19 міст області до усунення проблеми з ТПВ.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас