Кредитні продукти Альфа-Банку кращі відразу в двох номінаціях рейтингу ТОП-50 провідних банків України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитні продукти Альфа-Банку кращі відразу в двох номінаціях рейтингу ТОП-50 провідних банків України

Кредит&Депозит
96
Кредитні продукти Альфа-Банку визнані кращими відразу в двох номінаціях рейтингу ТОП-50 провідних банків України: «Карткові кредити» та «Кредит готівкою». Відзначимо, що порівняно з торішніми результатами, банк поліпшив свої позиції на одну позицію в сегменті карткових кредитів і на дві позиції в сегменті кредитів готівкою.
Олексій Пузняк, Віце-президент, в. о. директора з розвитку роздрібного бізнесу Альфа-Банку Україна зазначив: «Ми дуже пишаємося такою високою оцінкою наших зусиль. Альфа-Банк Україна продовжує удосконалюватися і прагне створити найкращі банківські продукти і сервіси в Україні. Ці нагороди разом із мільйонами користувачів наших продуктів – найкраща оцінка результату роботи нашої професійної команди».
У рамках проекту ТОП-50 провідних українських банків були названі провідні банки країни і топ-менеджмент, а також представлені десять кращих банківських послуг за окремими сегментами. Підставою для аналізу традиційно були квартальна звітність, а також інформація від банків за більш як 120 показниками.
Альфа-Банк Україна посів провідні позиції у 7 номінаціях з 11, в яких оцінювався в цьому рейтингу.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас