Акціонер Альфа-Банку Україна переобрав спостережну раду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонер Альфа-Банку Україна переобрав спостережну раду

Особисті фінанси
38
25 квітня 2017 року рішенням єдиного акціонера Альфа-Банку Україна – компанії ABH Ukraine Limited було змінено склад Наглядової ради.
Новим членом Наглядової ради призначено Мартіна Пілецькі, зі складу Наглядової ради виключено Едуарда Кауфмана.
Інші члени спострережної ради були знову призначені на свої посади: Голова Спостережної Ради – Пьотр Авен, члени Наглядової Ради: Ільдар Карімов, Ендрю Бакстер, незалежні члени Ернест Галієв та Ілля Архіпов.
Мартін Пілецькі призначений на невизначений строк, часткою у статутному капіталі публічного акціонерного товариства Альфа-Банк Україна не володіє.
Мартін Пілецькі обіймає посаду керівника блоку «Інформаційні технології» Альфа-Банку Росія. У 2011-2012 обіймав посаду віце-президента по IТ у компанії ТНК-ВР (РФ), 2009-2011 – глави з розвитку основної банківської стратегії в Erste Group Bank (Австрія).
До роботи банківському підрозділі Альфа-Груп в 2001-2009 директором з інформаційних технологій та радником Голови Правління в Альфа-Банку, Мартін Пілецький працював головним керуючим з інформаційних технологій у Komercni Banka (Чехія), головним керуючим з інформаційних технологій в компанії General Electric Czech & Slovak (Чехія), директором-головою управління з інформаційних технологій в Zivnostenska Banka (Чехія).
Закінчив факультет мікроелектроніки Чеського політехнічного інституту (м. Прага, Чехія).
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас