В Іммігрант Інвест розповіли про особливості отримання мальтійського ПМЖ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Іммігрант Інвест розповіли про особливості отримання мальтійського ПМЖ

Світ
689
В юридичній компанії Іммігрант Інвест розповіли про основні положення для отримання статусу ПМЖ на Мальті. Іммігрант Інвест — офіційний представник державних імміграційних програм країн Євросоюзу і Карибського басейну в Україні, Росії та Казахстані.
Тепер Мальта — єдина країна в Європі, яка пропонує статус ПМЖ за інвестиції. Процедуру можна пройти в рамках програми Malta Residency & Visa Programme (MRVP). Угорщина закрила схожу програму 31 березня 2017 року.
ПМЖ Мальты не вимагає зміни громадянства. Це важливо для таких країн, як Україна і Казахстан, де закон забороняє мати друге громадянство. Статус ПМЖ дозволяє жити на Мальті або використовувати її в якості «запасного аеродрому».
Мальтійське ПМЖ оптимальне для поціновувачів подорожей. Її резиденти мають право безвізового відвідування будь-якої країни ЄС та ряду інших держав Шенгенської угоди.
На Мальті дуже м’який клімат. Острів зручно використовувати в якості зимової резиденції, наприклад, для родичів. У січні температура повітря вдень рідко знижується більш ніж до 12 градусів Цельсія.
В Іммігрант Інвест розповіли про особливості отримання мальтійського ПМЖ
Уряд Мальти розробив лояльне податкове законодавство. Податком обкладаються тільки доходи, отримані безпосередньо на території республіки. Мальта уклала угоду про уникнення подвійного оподаткування з більш ніж 60 країнами.
Всесвітньої популярністю користуються мальтійські освітні програми. Мальта — визнаний у всьому світі центр вивчення англійської мови.
Інвестор повинен бути старше 18 років, не мати судимостей і не нести загрозу державному і громадському порядку Мальти. Одна з умов — наявність медичної страховки встановленого зразка.
Заявнику необхідно інвестувати в держоблігації Мальти 250 тисяч євро, придбати або орендувати нерухомість, сплатити адміністративний збір.
ПМЖ на Мальті не має терміну давності, національна карта ПМЖ подовжується раз на 5 років. Після перших п’яти років інвестору повертаються вкладені кошти, він може продати нерухомість або змінити умови оренди.
Із заявником в MRVP можуть брати участь члени його сім’ї: подружжя, діти віком до 26 років (в т. ч. від попередніх шлюбів), залежні батьки і прабатьки.
Детально про отримання ПМЖ Мальти можна дізнатися на сайті immigrantinvest.com або з інтерв’ю з директором програми MRVP Roderick Cutajar в Forbes.ru
Про Іммігрант Інвест:
Іммігрант Інвест — сертифікований представник Malta Residency & Visa Programme в Україні, Росії та Казахстані. Компанія діє на підставі ліцензії, виданої Урядом Республіки Мальта.
У Іммігрант Інвест радять обережно ставитися до сторонніх агентам, які пропонують допомогу в отриманні ПМЖ. Якщо компанія не має представництва на Мальті і не може за запитом надати ліцензію, то це вірна ознака посередника, який заробляє на комісії. Це призводить до зайвих витрат.
Контакти:
Україна
вул. Гайдара, 58/10, Київ, Україна 01033
+38 0443555558
ukraine@imin.pro
Мальта
Dragonara Business Centre, Office 506, Dragonara Road,
Paceville, St Julian’s, STJ 3141 Malta
+356 (277) 802-39
malta@ imin.pro
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас