ПУМБ online Корпоративний: Java більше не потрібна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ online Корпоративний: Java більше не потрібна

Особисті фінанси
227
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) впровадив «Онлайн ЕЦП» – інноваційний сервіс для корпоративних клієнтів, який дозволяє працювати у будь-якому сучасному браузері без обмежень.
Раніше користувачам інтернет-банкінгу «ПУМБ Online Корпоративний» був потрібен додатковий час для встановлення та регулярного оновлення Java. Тепер, завдяки новому сервісу, клієнти можуть використовувати будь-який сучасний браузер.
Новий сервіс підвищує безпеку фінансових операцій за рахунок механізму зберігання електронно-цифрового ключа клієнта в захищеному сховищі банку. При цьому всі документи підтверджуються онлайн одноразовим SMS-паролем на верифікований банком номер телефону користувача, тим самим забезпечуючи додатковий рівень захисту коштів клієнта.
«Не таємниця, що постійне оновлення Java залишається біллю клієнтів при роботі в корпоративному інтернет-банкінгу та вимагає додаткових ресурсів. У той же час сучасні браузери поступово відмовляються від підтримки Java. Ми прийняли до уваги побажання клієнтів і реалізували максимально зручний сервіс без використання Java – «Онлайн ЕЦП». Новий сервіс дозволив істотно збільшити продуктивність систем і підвищити безпеку «ПУМБ Online Корпоративний», оскільки зберігання електронно-цифрового ключа на стороні банку виключає ризик його використання шахраями» – коментує Директор департаменту транзакційного бізнесу ПУМБ Антон Гурбан.
Ознайомитись із онлайн-сервісом можна на сайті банку https://online.pumb.ua/biz/ або звернувшись у Call Center за номером 0 800 501 275.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас