Через кілька років автомобілісти будуть використовувати виключно «автомати» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через кілька років автомобілісти будуть використовувати виключно «автомати»

Технології&Авто
2109
Технології в автомобілебудуванні розвиваються з кожним днем. Виробники вкладають величезні суми в розробки, які через якийсь час покажуть клієнтам. Кожна технологія може змінити подальший розвиток ринку, а ми як кінцеві споживачі лише будемо пристосовуватися до нової реальності і, безсумнівно, отримувати задоволення від водіння.
Так, віце-президент відділу продажів та маркетингу BMW M Пітер Квінтус заявив, що через кілька років автовиробники будуть використовувати виключно «автомати». А механічні і роботизовані коробки передач він назвав безглуздими.
Свої прогнози щодо «роботів» Квінтус пояснив просунутими «автоматами», що з’являються сьогодні. Він зазначив, що класичні автоматичні трансмісії вже мають до дев’яти і навіть десяти передач.
«Колись у DCT (коробок передач з подвійним зчепленням) було дві переваги: вони були легші, а їхня швидкість перемикань передач — вища. Зараз перевага в швидкості перемикань багато у чому зникла, оскільки „автомати“ стають кращіми і розумнішими» — прокоментував Квінтус.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас