Бразильці вкрали 40 млн доларів зі сховища в Парагваї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бразильці вкрали 40 млн доларів зі сховища в Парагваї

Кримінал
923
Банда злодіїв з Бразилії напала на сховище в Парагваї та викрала звідти 40 млн доларів, убивши при цьому одного поліцейського, поранивши іншого і трьох цивільних осіб.
Про це повідомляє Bloomberg.
Повідомляється, що нападники використовували ручні гранати, військові штурмові гвинтівки і вибухівку. Десятки людей, озброєних важкою зброєю, атакували склад компанії Prosegur SA в парагвайському місті Сьюдад-дель-Есте, недалеко від кордону з Бразилією і Аргентиною.
Банда підпалила машини під час штурму, перекриваючи дороги навколо об’єкта. Офіційних оцінок кількості грошей, вкрадених при пограбуванні, немає.
Місцеві ЗМІ назвали цифру в 40 мільйонів доларів. У своїй заяві компанія, яка зазнала нападу, висловила співчуття у зв’язку зі смертю поліцейського і висловила підтримку роботі правоохоронних органів у місті. Федеральна поліція Бразилії висловила готовність допомогти парагвайській владі в розслідуванні. Аргентина зміцнила безпеку на своєму кордоні, допомагає Парагваю простежити походження зброї і запропонувала свою сусідську допомогу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас