Volvo збиратиме електромобілі для світового ринку в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo збиратиме електромобілі для світового ринку в Китаї

Технології&Авто
343
Китайська компанія Geely, яка володіє Volvo, вирішила використовувати репутацію шведського концерну для розкрутки електрокарів, які будуть вироблятися в Китаї, а продаватися за кордоном.
У Volvo хороша репутація завдяки тому, що автовиробник випускає якісні та безпечні машини. Китайські виробники, навпаки, мають погану репутацію через машин, які при ударі складаються, як дешеву валізу. Ч и може Volvo змінити ставлення споживачів до зібраних в Китаї автомобілів, враховуючи той факт, що скарг про зниження якості продукції шведським брендом (після його купівлі китайцями) продукції досі не було? По всій видимості, Geely вважали, що єдиний вірний спосіб завоювати довіру людей по всьому світу — відкрити виробництво електромобілів Volvo в Китаї. Днями компанія заявила: всі електричні автомобілі Volvo будуть вироблятися в КНР і експортуватися на міжнародні ринки.
«Volvo повністю підтримує китайський уряд, який прагне очистити повітря від вихлопних газів. Це повністю відповідає нашим власним уявленням про охорону навколишнього природного середовища, якість і безпеку. Ми віримо, що електрифікація є хорошим варіантом для екологічно стійкої транспортної системи», — сказав глава Volvo Хокан Самуельссон.
Очікується, що перші електромобілі Volvo будуть випущені в Китаї у 2019 році і будуть створені на єдиній платформі, розрахованій на невеликі автомобілі. У компанії не уточнили, яким саме буде перший електрокар, седаном або позашляховиком, але стверджують, що його запас ходу складе близько 400 кілометрів на одному заряді акумулятора, а ціна — близько 40 тисяч доларів. Він буде вироблятися на заводі Volvo в Луцяо.
Після випуску першого електромобіля, компанія представить більш велику модель електрокара з акумуляторною батареєю на 100 квтг, розташованою під днищем. До 2025 року Volvo планує випустити мільйон електромобілів.
Китайські розробники електромобілів, тим часом, готуються скласти конкуренцію Tesla Model 3, презентація якої відбудеться вже в липні. Вони обіцяють зробити електрокари більш якісними, ніж Model 3, і за менші гроші.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас