Гройсман повідомив, коли буде прийнято рішення про продовження контракту з головою "Укрзалізниці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман повідомив, коли буде прийнято рішення про продовження контракту з головою "Укрзалізниці"

Казна та Політика
311
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що рішення про доцільність продовження контракту з головою ПАТ “Укрзалізниця” Войцехом Балчуном буде прийматися після його звіту про роботу за рік.
“Він абсолютно публічно прозвітує. Ми оцінимо його роботу і потім приймемо рішення, продовжуємо з ним контракт чи ні. Це залежить не від мене чи когось іншого – це залежить від якості роботи, яка була проведена за рік “Укрзалізницею”, – сказав В. Гройсман на брифінгу в харкові в понеділок.
Як повідомлялося, 11 квітня міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що керівництво ПАТ “Укрзалізниця” не відповідає потребам України і має бути звільнено. В. Омелян зазначив, що вирішення проблем “Укрзалізниці” вимагає кадрових рішень Кабінету міністрів та висловив сподівання, що на цьому рівні в цьому місяці будуть прийняті відповідні рішення.
У січні 2017 року В. Гройсман підтримав главу “Укрзалізниці” В. Балчуна в конфлікті з В. Омеляном. “Чвари залишайте вдома”, – сказав він на засіданні Кабміну, закликавши до конструктивної роботи у сфері інфраструктури і транспорту.
В. Омелян і В. Балчун на тому засіданні обмінялися критичними висловлюваннями щодо їхніх дій на своїх посадах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас