Microsoft Authenticator пропонує користувачам відмовитися від звичайних паролів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft Authenticator пропонує користувачам відмовитися від звичайних паролів

Фондовий ринок
856
Після тривалого тестування компанія Microsoft нарешті оголосила про повноцінний реліз нового додатка Authenticator для iOS і Android. З його допомогою користувачі можуть забути про необхідність введення довгих і складних паролів для підтвердження особи. На жаль, програма працює лише з обліковими записами Microsoft, що в будь-якому випадку буде хорошою новиною для тих, хто активно користується сервісами редмондської компанії. Авторизація відбувається шляхом підтвердження своєї особистості на смартфоні. При цьому даний метод набагато простіший від стандартної двофакторної перевірки і в той же час набагато надійніший від звичайного введення паролів.
У більшості випадків смартфон вже захищений за допомогою ПІН-коду ключа, відбитка пальця або будь-якого іншого методу. Це також означає, що без вашого розблокованого смартфона ніхто сторонній не зможе увійти у ваш аккаунт, що також сприяє підвищенню безпеки.
З Microsoft Authenticator користувачеві потрібно ввести логін або адресу електронної пошти, а потім, замість введення пароля, – просто підтвердити вхід на смартфоні. При цьому не потрібно чекати ніяких SMS. У своєму блозі Microsoft описала, як користуватися новою послугою:
  • якщо ви вже використовуєте Microsoft Authenticator для свого персонального облікового запису, натисніть кнопку в випадаючому меню вашого облікового запису і виберіть “Включити авторизацію за допомогою телефону”;
  • якщо ви додаєте новий обліковий запис на Android-смартфон, ми автоматично запропонуємо вам налаштувати його;
  • якщо ви додаєте новий обліковий запис на iPhone, ми автоматично налаштуємо його для вас за замовчанням.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас